“Een beetje WOW in je leven…
dat wil iedereen toch?”

Rimpelbehandelingen (injectables)

Elvira Serlier en Jannine Wilpshaar

Elvira Serlier en Jannine Wilpshaar

Tijdens ons werk als gynaecoloog merkten wij dat veel vrouwen rondom de overgang klachten krijgen. Niet alleen op lichamelijk gebied zoals menstruatiestoornissen, incontinentie klachten maar ook op het psychische vlak. Ook door veranderingen in de gezinssituatie en simpelweg de confrontatie met het ouder worden. Tel daar de veranderingen van je uiterlijk bij op. Dit soort klachten hangen met elkaar samen en houden elkaar in stand! Wij geloven juist dat ‘the best is here to come!’ The WOW factory ziet het als een uitdaging om vrouwen zo goed mogelijk door deze periode heen te loodsen.

WOW!

Door onze jarenlange ervaring in de vrouwelijke gezondheidszorg zijn wij uitgebreid bekend met de behoeften en wensen van vrouwen in elke levensfase. Mede door onze belangstelling voor huid aandoeningen is de eerste stap naar behandeling van deze problematiek ontstaan.
Met injectables zorgen we dat je je frisse en natuurlijke look houdt, zonder hierbij de natuurlijke expressie van het gelaat te verliezen.

Als je qua looks er fris, jong en happy uitziet, geeft dat je zelfverzekerdheid een boost. En dat straal je uit en je kan andere problemen ook beter te lijf. Er goed uit zien helpt je gewoon. Be fabulous!