Door onze jarenlange ervaring kunnen we in een korte tijd met een gering aantal polikliniek bezoeken efficiënte gynaecologische zorg leveren. Aandacht en tijd voor de patiënt tesamen met snelle diagnostiek kunnen onnodige opnames en klinische behandelingen voorkomen.  Zo bereiken we ook een reductie van de zorgkosten.

De in-take, diagnosestelling, behandeling en nazorg worden geheel uitgevoerd door de werkzame gynaecologen in onze kliniek waarbij het streven is begeleiding door een en dezelfde specialist.

WOW Medical heeft een samenwerking voor operatieve en/of klinische behandelingen met het Nij Smelinghe Ziekenhuis in Drachten. Aangezien Jannine Wilpshaar ook op deze locatie werkzaam is ben je gegarandeerd voor een continuering van de zorg in het Nij Smellinghe Ziekenhuis.

Indien je wilt weten of WOW Medical de juiste kliniek is voor jou dan kunnen we je vrijblijvend informeren. Dit kan telefonisch  0515 – 33 84 70 of door het versturen van een e-mail info@thewowfactory.nl

Om je de beste zorg te bieden is het belangrijk dat je ons je medische gegevens verstrekt, uiteraard garanderen we je privacy omtrent deze gegevens.

Wij informeren je zo goed mogelijk tijdens je bezoek aan onze kliniek en bieden zorg op maat. Indien er zaken niet duidelijk zijn, vraag het ons gerust.

1e afspraak bij WOW Medical? Klik hier om te weten wat je mee moet nemen.