WOW Medical is een zelfstandig medisch specialistisch centrum voor vrouwenzorg. Je kunt bij ons terecht met klachten, voor informatie en behandelingen op gynaecologisch gebied. Wil je een gynaecologische check up of een deskundig advies en niet direct naar de huisarts dan kun je een afspraak maken in onze kliniek.

De gynaecologische zorg wordt geleverd door de vrouwelijke gynaecoloog Elvira Serlier in een prettige en vertrouwde omgeving buiten het ziekenhuis.

Wij onderscheiden ons door een hoge kwaliteit aan zorg, korte toegangstijden en persoonlijke begeleiding door een en dezelfde specialist zodat er zorg op maat wordt geboden in volledige afstemming met jou.

De pijlers van onze zorg zijn:

Overgang

Iedereen weet dat de overgang bestaat helaas gaat het onderwerp nog altijd gepaard met veel vragen. Van de gynaecoloog van WOW Medical krijgt je een deskundig onderzoek, worden de mogelijke behandelingen besproken en krijg je bruikbare tips.

Pijn, jeuk en irritatie

Deze klachten komen op alle leeftijden voor zowel bij jonge meisjes als oudere vrouwen en hebben vaak een negatieve invloed op de kwaliteit van leven en de seksualiteit. Bovendien vinden vrouwen het vaak moeilijk om over deze klachten te praten en blijven ze zo lang met hun klachten rondlopen. Bij WOW Medical word je snel en goed geholpen.

Check up

Iedere vrouw twijfelt wel eens of alles in orde is met de baarmoeder en de eierstokken zonder daarmee naar de huisarts te willen. Bij ons is het mogelijk om tegen een betrekkelijk laag tarief een gynaecologische check up te laten doen of een gynaecologische echoscopie.

Klik hier om online een afspraak te maken

Een afspraak maak je zelf, hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig. De kosten van de onderzoeken worden echter niet vergoed door de verzekeraar.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is gynaecologische-check-up_-wow-medical-1030x687.jpg
Check up