WOW Medical is een door het ministerie van VWS goedgekeurde instelling voor medisch specialistische zorg op het gebied van gynaecologie. Wij staan voor kwalitatief deskundige zorg met hart voor de patiënt en optimale samenwerking met huisartsen, collega medisch specialisten en andere zorgverleners.

Zorgsamenwerking. Indien een operatieve en/of klinische behandeling geadviseerd wordt dan zal je in overleg met jou verwezen worden naar een door jou gewenst ziekenhuis.

Intercollegiaal overleg. Voor een direct intercollegiaal overleg zijn wij dagelijks bereikbaar op 0515 – 33 84 70

Gynaecologie

De in-take, diagnosestelling, behandeling en nazorg worden geheel uitgevoerd door een en dezelfde gynaecoloog in onze kliniek. De arts van WOW Medical is Elvira Serlier.

Indien je wilt weten of WOW Medical de juiste kliniek is voor jou dan kunnen we je vrijblijvend informeren. Dit kan telefonisch  0515 – 33 84 70 of door het versturen van een e-mail info@wowmedical.nl of online afspraak maken.

Om je de beste zorg te bieden is het belangrijk dat je ons je medische gegevens verstrekt, uiteraard garanderen we je privacy omtrent deze gegevens.

Wij informeren je zo goed mogelijk tijdens je bezoek aan onze kliniek en bieden zorg op maat. Indien er zaken niet duidelijk zijn, vraag het ons gerust.