behandeling1aWat zijn gezichtsrimpels?

Rimpels zijn fijne lijntjes of kleine scheurtjes in de huid. Dit zijn eigenlijk een soort littekens, ontstaan door het veelvuldig aanspannen van een spier. Gezichtsrimpels kunnen overal in je gezicht voorkomen. Je kunt lachrimpeltjes, een fronsrimpel, een kinrimpel of kraaienpootjes hebben. Al deze plooien heten gezichtsrimpels. De rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij huidveroudering. Je huid verliest, naar mate je ouder wordt zijn elasticiteit. De huid gaat rimpelen. Gezichtsrimpels kunnen ook ontstaan door roken, alcoholgebruik, slechte leefgewoonte en teveel zonlicht. Maar ook stress, zorgen en verdriet kunnen rimpels en fronsen veroorzaken.

Wat kun je doen tegen gezichtsrimpels?

Als je nog geen rimpels hebt,  gebruik dan een goede dag- en nachtcrème tegen huidveroudering. Bezoek regelmatig de schoonheidsspecialist ter verbetering van je huid. Ook kun je letten op je leefgewoonten om gezichtsrimpels te voorkomen. Leef gezond en smeer je in tegen de zon.

Als je eenmaal gezichtsrimpels hebt dan helpt een crème helaas niet meer. Met een Botulinetoxine -botox-  behandeling voorkom je dat er rimpels ontstaan en verdwijnen rimpels. De gezichtsrimpels worden ook behandeld met fillers. Soms worden beide methoden geadviseerd door je arts. Dit hangt af van de plek en de ernst van je rimpels.

Het doel is een frisse en uitgeruste blik en een gezondere uitstraling.

Rimpels verwijderen

Rimpels verwijderen kan op verschillende manieren. The WOW factory werkt met zowel botulinetoxine als fillers. Afhankelijk van de rimpel in het gezicht zetten we één of beide middelen in. Vaak is de ideale behandeling voor het verwijderen van bepaalde rimpels een combinatie van botox en fillers. Botox verslapt tijdelijk de spieractiviteit. Een filler vult de rimpel. Het resultaat is een uitgeruste en stralende oogopslag. Je oogt jonger en blijer. Voor een frisse en natuurlijke look geven we je uiteraard goed advies.

In de afbeelding hieronder zie je de verschillende behandelzones.

rimpels