“Een beetje WOW in je leven…
dat wil iedereen toch?”

Feeling WOW out- and inside!

Elvira Serlier en Jannine Wilpshaar

The WOW Artsen: Elvira Serlier en Jannine Wilpshaar

The WOW Factory is een medisch cosmetisch centrum voor rimpelbehandelingen en huidverbetering. WOW Medical, gevestigd op dezelfde locatie als The WOW Factory is gespecialiseerd in gynaecologische zorg.

Tijdens ons werk als gynaecoloog merkten wij dat veel vrouwen rondom de overgang klachten krijgen. Niet alleen op lichamelijk gebied zoals menstruatiestoornissen, incontinentie- en overgangsklachten maar ook op het psychische vlak. Ook door veranderingen in de gezinssituatie en simpelweg de confrontatie met het ouder worden. Tel daar de veranderingen van je uiterlijk bij op. Dit soort klachten hangen met elkaar samen en houden elkaar in stand.  The WOW Factory ziet het als een uitdaging om vrouwen zo goed mogelijk door deze periode heen te loodsen. Wij geloven namelijk dat ‘the best is here to come!’.

WOW!

Door onze jarenlange ervaring in de vrouwelijke gezondheidszorg zijn wij uitgebreid bekend met de behoeften en wensen van vrouwen in elke levensfase. Mede door onze belangstelling voor huid aandoeningen is de eerste stap naar behandeling van deze problematiek ontstaan.

 

Met injectables zorgen we dat je je frisse en natuurlijke look houdt, zonder hierbij de natuurlijke expressie van het gelaat te verliezen. Als je qua looks er fris, jong en happy uitziet, geeft dat je zelfverzekerdheid een boost. En dat straal je uit en je kan andere problemen ook beter te lijf. Er goed uit zien helpt je gewoon. Be fabulous!

 

WOW Medical

Sinds 2019 leveren wij ook gynaecologische zorg in onze kliniek WOW Medical aan het Julianapark 9 in Sneek. Je kunt bij ons terecht met klachten, voor informatie en behandelingen op gynaecologisch gebied in een vertrouwde en prettige omgeving buiten het ziekenhuis. Gynaecologe Elvira Serlier heeft jarenlange ervaring en levert een hoge kwaliteit aan gynaecologische zorg. Niet alleen voor klachten gerelateerd aan de overgang, maar ook voor al je andere vragen en problemen op gynaecologisch gebied, kun je een afspraak maken in onze kliniek in Sneek. Wil je een gynaecologische check up en niet direct naar de huisarts ook dan kun je een afspraak maken. Wij bieden zorg op maat en in afstemming met jou.  Care for you!