Na botox

Voor het beste resultaat hebben we een aantal adviezen:

  • Span de eerste twee tot vier uur na de Botox behandeling de behandelde spieren veelvuldig aan. Zo wordt de botulinetoxine – botox- sneller opgenomen.
  • Ga de eerste uren na de behandeling niet liggen en/ of bukken. Probeer het hoofd zo veel mogelijk rechtop te houden.
  • Na een aantal uren kan je make up voorzichtig aanbrengen.
  • Vermijd intensieve druk of massage de eerste dagen na de behandeling.
  • Ook adviseren we je niet intensief te sporten gedurende 2 dagen.
  • Wacht met blootstellen van de behandelde gebieden aan intense warmte  zoals, sauna, zonnebaden en solarium, totdat de eerste zwelling is verdwenen. Dat geldt ook voor extreme kou.

Je krijgt van ons een formulier mee waarin al deze aandachtspunten vermeld staan.

Na enkele dagen wordt de spieractiviteit minder en na 2 weken is het effect maximaal. De huid is gladder en de rimpels zijn verdwenen. Je blik is uitgerust en frisser en je oogt jonger. Je mag 2 tot 3 weken na de behandeling een vervolgafspraak maken dan beoordelen we samen het resultaat.

Na fillers

Wacht met blootstellen van de behandelde gebieden aan intense warmte , zoals sauna, zonnebaden en solarium, totdat de eerste zwelling is verdwenen. Dit geldt ook voor extreme kou. Je krijgt van ons een formulier mee waarin al deze aandachtspunten vermeld staan.

Uiteindelijk wordt na 6 tot 18 maanden het natuurlijke hyaluronzuur geleidelijk aan opgenomen door het lichaam. Voor opnieuw een stralend effect kan na 6 tot 12 maanden een nieuwe filler worden geïnjecteerd.

Na liquid facelift

Over het algemeen heb je na de liquid facelift behandeling weinig last. Er kunnen kleine blauwe plekjes of lichte zwelling ontstaan. De plekjes verdwijnen na een paar dagen weer. De lichte zwellingen kan je met ijs  koelen. Soms heb je lichte hoofdpijn op de dag van de behandeling.

Het resultaat is voor een deel direct zichtbaar afhankelijk van de injectables die zijn gebruikt. Het eindresultaat wordt na enkele weken bereikt. Je ziet er op een natuurlijke manier uitgerust en fris uit.