Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Wanneer je bij The WOW factory een afspraak hebt gemaakt krijg je altijd een gesprek met één van ons. Wij willen zorgvuldig en veilig te werk gaan. Daarom bespreken we jouw wensen en wat je graag anders wilt zien.

We vragen naar de medische achtergrond en medicijn gebruik om te beoordelen of je geschikt bent voor een behandeling met botox  en/of fillers. Samen bekijken we welke behandeling jou een frisse en uitgeruste uitstraling geeft. Je besluit zelf welk middel ingespoten wordt en als je wilt kan dit direct. Vooraf maken we foto’s zodat we achteraf samen het resultaat kunnen beoordelen.

Injectie botulinetoxine

De injecties zijn niet pijnlijk. Wij kunnen je huid van te voren koelen met een cold pack of insmeren met onze verdovende crème. Er worden per behandeling zeer kleine hoeveelheden in de spier gespoten. De huid kan na de behandeling gedurende 1 a 2 uur een beetje rood worden en zwellen. Dit verdwijnt na een paar uur. Na de behandeling, die circa vijf tot tien minuten duurt, kan je meteen naar huis.

Injectie fillers (hyaluronzuur)

Hyaluronzuur wordt geleverd als een heldere gel in een voorgevulde wegwerpspuit. De injecties zijn niet pijnlijk.  De huid kunnen we van te voren koelen met een cold pack of insmeren met een verdovende crème. Een plaatselijke verdoving is ook mogelijk. Met een klein naaldje wordt de filler in de huid geïnjecteerd. Tijdens het inspuiten ervaar je een licht branderig gevoel. Dit verdwijnt vrijwel direct weer.

Hyaluronzuur geeft natuurlijk volume onder de rimpel, waardoor de rimpel wordt opgetild en uitgevlakt. Hyaluronzuurmoleculen trekken water aan. De huid wordt als het ware gehydrateerd.  Ook kan de filler dieper onder de huid worden aangebracht zodat het volumeverlies wordt gecorrigeerd. Zo vervagen en verdwijnen de rimpels. Door volume te geven aan de huid verdwijnen de rimpels en oog je jonger en mooier. Het resultaat is direct zichtbaar, veilig en snel en zonder littekens

Injectie fillers (Radiesse®)

Radiesse® wordt geleverd in wegwerpspuiten die op het moment van gebruik worden klaar gemaakt. Het te behandelen gebied wordt afgetekend en met behulp van een canule (stompe naald) wordt de gel in of onder de huid gebracht. De plek waar we de canule inbrengen kan van te voren worden verdoofd. De injecties zijn pijnloos soms is de huid iets rood en gezwollen nadien, dit verdwijnt na een paar dagen.

Het effect van het volume herstel is direct zichtbaar, de contouren zijn zachter en je uitstraling is direct natuurlijker. Na een aantal maanden is het effect van de collageen stimulatie zichtbaar, de huid is gladder en voelt steviger en voller aan.

Radiesse® is een filler die in de huid wordt gebracht en zo de lijntje/ rimpels opvult Ook dieper, onder de huid , wordt Radiesse® gebruikt om zo volume te geven op de plekken waar dit verdwenen is. Dit volume herstel zorgt ook voor vermindering van rimpels en voor mooiere contouren in het gezicht.

Een frisse en jeugdige uitstraling zonder pijn en zonder operatie.

Liquid facelift

Radiesse® wordt ook gebruikt voor de zogenaamde “liquid facelift”. Bij een een liquid facelift wordt het hele gezicht behandeld in plaats van een specifiek gebied. Het doel van de liquid facelift is het volume en de contouren van van je gezicht te herstellen zodat je weer een frisse en natuurlijke uitstraling krijgt. Tijdens deze behandeling maken de artsen van the WOW Factory gebruik van verschillende soorten injectables (hyaluronzuur,  Radiesse® en botulinetoxine) en verschillende behandeltechnieken.

Door het gebruik van meerdere producten wordt het effect van een mini face-lift gecreëerd. De  voordelen van deze behandeling zijn dat er geen operatie nodig is, geen narcose, geen littekens, korte hersteltijd, direct zichtbaar en behoud van een natuurlijke uitstraling.

Maak een afspraak bij The WOW Factory om je te laten informeren over deze behandeling.