Wat zijn SkinCeuticals?

SkinCeuticals zijn zogenaamde cosmeceuticals. Een cosmeceutical is een samenvoeging van cosmetic (cosmetisch) en farmaceutical (farmaceutisch). Het betreft een middenweg tussen een cosmetisch product en een geneesmiddel.

Het doel van SkinCeuticals is de gezondheid van je huid te verbeteren en te behouden. Naast de milde Cleanse producten om de huid te zuiveren en voor te bereiden op de intensieve verzorging zou je huidverzorgingsprogramma uit 3 elementen moeten bestaan, opwel 3 productlijnen:

  1. Correct-producten, om bestaande schade te corrigeren,
  2. Prevent-producten, om toekomstige huidschade te voorkomen,
  3. Protect-producten, om gezonde huid te beschermen. 

De producten van SkinCeuticals verbeteren de uitstraling en gezondheid van de huid, ongeacht het huidtype. Ze ondersteunen en behouden de resultaten van cosmetische behandelingen.


Productcategorie: Cleansers

Simply clean

Gel reiniger om te exfoliëren, verstoppingen te helpen voorkomen en poriën zichtbaar te verfijnen.

Gentle Cleanser

Milde, verzachtende reiniging. Veilig post-procedure wanneer epidermis in tact is.

Equalizing toner

Gebalanceerde oplossing met een fruitzuren complex, verzacht en verfrist de huid.


Productcategorie: Correct

A.G.E. Interrupter

A.G.E. Interrupter is een geavanceerde antirimpelbehandeling die de strijd aangaat met de zichtbare tekenen van huidveroudering die worden veroorzaakt door A.G.E.’s, een belangrijke factor bij het natuurlijke huidverouderingsproces. Deze anti-aging crème is samengesteld met een uniek 30% proxylane™-concentraat, 4% bosbessenextract en 0,2% fytosfingosine om de aanblik van rimpels te verbeteren en de huidverslapping, veroorzaakt door het glycatieproces tegen te gaan. Vermindert het verschijnen van kreukels en dunner wordende huid. Verbetert zichtbaar de aanblik van fijne lijntjes, rimpels en de huidtextuur. Vult vocht en voedingsstoffen aan waardoor de huid er steviger uitziet. Laat de droge, verouderende huid prettiger aanvoelen. Bevat geen alcohol.

Actieve ingrediënten: 4% bosbessenextract: Een natuurlijk derivaat dat niet alleen een antioxidant is maar ook glycatie tegengaat. Helpt de huidmatrix te versterken en het ontstaan van rimpels en huidverslapping te voorkomen. 30% proxylane™: Ontwikkeld om de eigen G.A.G.-synthese van de huid te helpen ondersteunen en de vocht- en voedingsstoffenbalans te herstellen. 0,2% fytosfingosine: Een natuurlijke chemische stof die het herstelproces van de natuurlijke barrière van de huid bevordert en de huidbarrière helpt te beschermen, door het onprettige gevoel waarmee droge verouderende huid gepaard gaat, te verlichten.

A.G.E Eye Correcter

A.G.E. Eye Complex is een geavanceerde antirimpel-oogcrème die de aanblik verbetert van donkere kringen, wallen en kraaienpootjes waar A.G.E.’s (Advanced Glycation End-products ) mee gepaard gaan, een belangrijke factor van het natuurlijke verouderingsproces. Deze zijdezachte oogcrème is speciaal samengesteld voor de gevoelige zone rondom de ogen, met een krachtige combinatie van proxylane, bosbessenextract en een complex van flavonoïden en peptiden die synergetisch werken. Het bevat ook optische verspreiders die licht verspreiden en vermoeide, doffe ogen direct meer laten stralen. Maakt kraaienpootjes en rimpels minder zichtbaar. Verbetert de aanblik van donkere kringen en wallen. Verbetert direct de oogopslag. Bevat geen parabenen, alcohol en kleurstoffen.

Actieve ingrediënten: Complex van flavonoïden en peptiden die synergetisch werken: Maakt donkere kringen minder zichtbaar, verbetert de stevigheid en kleur van de oogcontour en vermindert wallen onder de ogen.

Discoloration Defence Serum

Multi-layer  corrigerend serum dat afname van zichtbare hyper pigmentatie, inclusief melisma, kan realiseren en vermindert kans op recidief. Voor een helderdere, egaler uitziende huid. Discoloration Defense Serum is een corrigerend serum voor dagelijks gebruik dat samen met andere serums gebruikt kan worden. Klinisch bewezen om de zichtbaarheid van de belangrijkste typen pigmentatie te verminderen, inclusief de moeilijk te behandelen vormen zoals hardnekkige bruine vlekken en post-acne pigmentatie. Geformuleerd met 1.8% tranexaminezuur, 5% niacinamide en 5% HEPES. Vermindert de zichtbaarheid van huidverkleuring, maakt de huid helderder en egaliseert de teint al in 2 weken.

H.A. Intensifier

H.A. Intensifier is een multifunctioneel corrigerend serum dat de hyaluronzuurniveaus van de huid aantoonbaar verhoogt Deze unieke formule bevat een hoge concentratie puur hyaluronzuur, proxylane™ en plantaardige extracten van zoethoutwortel en paarse rijst om de hyaluronzuurniveaus van de huid te ondersteunen en hydratatie te bieden aan het huidoppervlak, waardoor het gezicht er steviger, gladder en voller uitziet.  Verhoogt de hyaluronzuurniveaus van de huid met 30%. Vermindert de aanblik van kraaienpootjes, nasolabiale plooien en marionetlijnen voor een gladdere, stevigere huid. Zorgt voor langdurige hydratatie om de huidtextuur zichtbaar te verbeteren. Unieke serum-geltextuur die zorgt voor een gladde egale huid. Zonder kleurstoffen. Ideaal voor alle huidtypen.  

Metacell Renewal B3

Metacell Renewal B3 gebruikt een aquatische emulsie (waarvoor patent is aangevraagd), om een hoge concentratie van 5% niacinamide (vitamine B3) af te geven in combinatie met een verstevigend tripeptideconcentraat en 15% pure glycerine, om vroege tekenen van fotoveroudering aan te pakken. Fotoveroudering ontstaat in verschillende mate van intensiteit, afhankelijk van de biologie van de huid, de leefstijl, de geografische ligging, het gedrag in de zon en de huidverzorgingsroutine. Deze kunnen elkaar echter versterken, waardoor iemand er vroegtijdig ouder uitziet.

Deze complete dagelijkse emulsie verbetert zichtbaar deze vroege tekenen van fotoveroudering doordat het de celvernieuwing verhoogt om het huidoppervlak te verbeteren, de teint helpt te verhelderen en egaler te maken, en de aanblik van rimpels en de elasticiteit aan het huidoppervlak te verbeteren. Bevordert de huidvernieuwing door de natuurlijke celvernieuwing te optimaliseren. Versterkt de vochtbarrière van de huid. Maakt verkleuring en vlekkerigheid minder duidelijk zichtbaar. De vederlichte emulsie zorgt voor intensieve hydratatie zonder zwaar of plakkerig aan te voelen. Laat de huid er steviger uitzien.

Actieve ingrediënten: 5% niacinamide (vitamine B3): Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, helpt huidverkleuring minder zichtbaar te maken en versterkt de vochtbarrière van de huid. 2,5% verstevigend tripeptide-concentraat. Een combinatie van krachtige peptiden helpt de natuurlijke hyaluronzuurniveaus van de huid te handhaven, maakt fijne lijntjes minder zichtbaar en laat de huid er steviger uitzien.15% pure glycerine: Deze vochtinbrenger heeft vochtvasthoudende eigenschappen die zorgen voor intense hydratatie zonder dat de huid zwaar of plakkerig aan gaat voelen.

Triple Lipid Restore

Triple Lipid Restore 2:4:2 is een anti-aging crème met een maximale concentratie lipiden: 2% zuivere ceramiden, 4% natuurlijk cholesterol en 2% vetzuren. Deze unieke lipidecorrigerende anti-aging behandeling bevat de eerste 2:4:2 door cholesterol gedomineerde verhouding om de externe barrière van de huid te helpen herstellen en het natuurlijke herstelvermogen te ondersteunen, terwijl het de verouderende huid intensief voedt om de zichtbare tekenen van versnelde huidveroudering te verbeteren. Het is klinisch bewezen dat Triple Lipid Restore 2:4:2 de aanblik verbetert van de huid qua gladheid, huidverslapping, poriën en algehele uitstraling. Optimaliseert essentiële huidlipiden: ceramiden, natuurlijke cholesterol en vetzuren. Verbetert de aanblik van de huid, qua volume, huidtextuur en poriën. Maakt de aanblik van de huid egaler en verbetert de algehele uitstraling. Zorgt voor een betere hydratatie in 24 uur, ideaal voor de droge huid. Uniek stabiliserend systeem in een vederlichte textuur die snel door de huid wordt opgenomen.

Actieve ingrediënten: 2% Pure Ceramiden 1 & 3: Synergetisch aangetoond dat het de hydratatie- en barrièrefunctie verbetert. 4% natuurlijke cholesterol: Heeft aangetoond het barrièreherstel te versnellen in verouderende huid zodat de huid er elastischer uitziet. 2% vetzuren, draagt bij aan de structurele integriteit van de lipiden, om de algemene lipidebalans te optimaliseren.

Retinol 0,3

Retinol 0.3 bevat 0,3% pure retinol en is verbeterd met onze nieuwste stabilisatie- en afgiftetechnologieën, om te zorgen dat de totale dosering langzaam en gelijkmatig vrijgegeven wordt.  Ontwikkeld om fijne lijntjes, rimpels en huidverkleuring minder zichtbaar te maken. Deze nachtcrème kan de aanblik van de grootte van de poriën minimaliseren en het ontstaan van de onzuiverheden van de probleemhuid verminderen. Helpt fijne lijntjes, huidverkleuringen, onzuiverheden en vlekkerigheid minder zichtbaar te maken. Speciale verpakking zorgt voor optimale retinolstabiliteit.

Verstopt de poriën niet. Niet comedogeen; Ideaal voor de meeste huidtypen. Vanwege de hoge concentratie retinol, eerst uw huidspecialist raadplegen.

Actieve ingrediënten: 0,3% retinol: Dit ingrediënt heeft klinisch bewezen dat het de collageen-afbrekende enzymen vermindert en de collageenproductie van de huid stimuleert. Het blijkt ook de verouderde huid dikker te maken. Bisabolol, dit ingrediënt dat huidirritatie tegengaat, is een derivaat van de kamilleplant en helpt de huid te kalmeren en te verzachten.


Productcategorie: Prevent

C E Ferulic serum

C E Ferulic bevat een synergetische antioxidantcombinatie van 15% pure vitamine C (L-ascorbinezuur), 1% pure vitamine E (alfa-tocoferol) en 0,5% ferulinezuur voor een verbeterde bescherming tegen atmosferische huidveroudering – omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit UVA/UVB-stralen, infraroodstraling (IRA) en ozonvervuiling (O3). C E Ferulic biedt niet alleen antioxidant-voordelen maar verbetert ook de aanblik van lijntjes en rimpels en gaat verlies van stevigheid tegen, terwijl het de teint verheldert. Biedt geavanceerde bescherming door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Biedt zichtbare anti-aging voordelen. Het verbetert bijvoorbeeld de aanblik van lijntjes en rimpels en het verlies van stevigheid en maakt de teint helderder. Eenmaal in de huid opgenomen, blijft dit vitamine C-serum gedurende minimaal 72 uur effectief. Bevat geen parabenen. Ideaal voor de normale en droge huidtypen. Bewezen geschikt te zijn voor gebruik na een laserbehandeling. Raadpleeg echter altijd een huidspecialist voor individueel advies na een cosmetische ingreep.

Actieve ingrediënten: 15% L-ascorbinezuur: Deze zeer krachtige pure vitamine C, die geprezen wordt om zijn superieure antioxidantvoordelen, neutraliseert schadelijke vrije radicalen en beschermt tegen oxidatieve stress terwijl het zichtbare anti-aging voordelen biedt.1% alfa-tocoferol: Deze vorm van vitamine E neutraliseert vrije radicalen en vult huidvetten (lipiden) aan0,5% ferulinezuur: Ferulinezuur is een plantaardige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert en de antioxidantvoordelen van vitamine C en E versterkt.

Phloretin CF serum

Phloretin CF bevat een gepatenteerde synergetische combinatie van 2% floretine, 10% pure vitamine C (L-ascorbinezuur) en 0,5% ferulinezuur voor een betere bescherming tegen atmosferische huidveroudering – omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit  UVA/UVB-stralen, infraroodstraling (IRA) en ozonvervuiling (O3). Phloretin CF biedt niet alleen een antioxidantbescherming maar verbetert ook de aanblik van verkleuring, fijne lijntjes en een oneffen teint. Biedt geavanceerde bescherming door schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Verbetert de aanblik van verkleuringen en de algehele teint. Eenmaal in de huid opgenomen, blijft dit vitamine C-serum gedurende minimaal 72 uur effectief. Zonder parabenen, geur- en kleurstoffen. Ideaal voor de normale, vette en gemengde huid.

Actieve ingrediënten:

2% floretine: Neutraliseert vrije radicalen, versnelt de celvernieuwing en vermindert de productie van ongewenst pigment. 10% L-ascorbinezuur: Neutraliseert schadelijke vrije radicalen en beschermt de afbraak van de huid door oxidatieve stress. 0,5% ferulinezuur: Deze plantaardige antioxidant neutraliseert vrije radicalen, helpt de door UV-stralen veroorzaakte huidverkleuringen af te remmen en heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

AOX Eye Gel

AOX+ Eye Gel is een revolutionair serum-in-een-gel die een synergetische combinatie bevat van 5% pure vitamine C (L-ascorbinezuur), 1% floretine en 0,5% ferulinezuur met krachtige plantaardige bestanddelen, om de gevoelige zone rondom de ogen te beschermen tegen atmosferische huidveroudering – omgevingsschade en vroegtijdige tekenen van huidveroudering veroorzaakt door vrije radicalen uit UVA/UVB-stralen, infraroodstraling (IRA) en ozon-vervuiling (O3). Dit verfrissende oogserum richt zich op zichtbare tekenen van huidveroudering zoals kraaienpootjes en fijne lijntjes en verbetert de aanblik van wallen, vermoeidheid en donkere kringen. Biedt geavanceerde bescherming bij het neutraliseren van schadelijke vrije radicalen. Maakt lijntjes, wallen en donkere kringen minder zichtbaar. Bestrijdt tekenen van vermoeidheid voor een frisse uitstraling. Zonder geurstoffen en alcohol. Ideaal voor de meeste huidtypen.

Actieve ingrediënten: 1% floretine, 5% L-ascorbinezuur, 0,5% ferulinezuur: Een optimale concentratie van deze synergetische antioxidantcombinatie is geformuleerd om schadelijke vrije radicalen te bestrijden, tekenen van versnelde huidveroudering te voorkomen en bestaande fotoveroudering zoals fijne lijntjes, rimpels en een oneffen teint zichtbaar te verminderen. Ruscus aculeatus, ingrediënt dat een derivaat is van een kleine, groenblijvende inheemse West-Europese heester, ondersteunt de bloedsomloop onder de ogen en helpt het ontstaan van wallen, veroorzaakt door zwelling te verminderen. Cafeïne, helpt opgehoopt vocht af te voeren en vermindert wallen onder de ogen.

 


Productcategorie: Protect

Mineral Radiance UV Defence SPF 50

Mineral Radiance UV Defense SPF 50 is een vederlichte vloeistof die 100% minerale filters combineert met transparante kleurbolletjes voor een effectieve breedspectrum UVA/UVB-bescherming en een egale, stralende finish. Deze zonnebescherming met titaniumdioxide en een hoge beschermingsfactor bevat tevens artemia salina, een planktonextract dat er bekend om staat dat het de weerstand van de huid tegen UV- en warmte-geïnduceerde stress verbetert. Transparante, getinte zonnebescherming die zich aanpast aan de meeste huidskleuren zonder een witte waas achter te laten. Tot 40 minuten waterbestendig. Verbetert de uitstraling met een effen, stralende teint. Helpt de natuurlijke bescherming van de huid tegen omgevingsstress te verbeteren. Zonder parabenen en geurstoffen; niet comedogeen. Ideaal voor alle huidtypen, zelfs voor de zeer gevoelige huid.

Actieve ingrediënten:

100% minerale filters: Niet-chemische filters die beschermen tegen de verbrandende UVB-stralen en de huidverouderende UVA-stralen. Transparante kleurbolletjes: Bieden een universele tint voor alle huidskleuren en stoten vet af om het verschijnen van talg tot een minimum te beperken. Artermia salina: Geeft de verdediging van de huid en de bestendigheid tegen UV-stralen en hittestress een boost terwijl het collageen wordt beschermd tegen UV-schade, gebaseerd op in-vitro testen.

Ultra Facial Defence SPF 50

Ultra Facial Defense SPF 50 beschermt de huid tegen de UV-stralen die erom bekend staan dat ze vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Deze zonnebescherming met hoge beschermingsfactor met zeer geavanceerde UV-filters voorkomt door UV-straling veroorzaakte collageenafbraak. Hoge breedspectrum UVA/UVB-bescherming. Zeer geavanceerde UV-filters werken in synergie samen om fotoschade te voorkomen. Niet-comedogeen. 24-uurs hydratatie met een ultralichte textuur. Ideaal voor alle huidtypen.

Actieve ingrediënten:

Mexoryl® SX: Geavanceerde, fotostabiele UV filters die beschermen tegen korte UVA- stralen. Mexoryl® XL: Zeer geavanceerde UV-filters die een breedspectrumbescherming bieden tegen UVA- en UVB-stralen. Tinosorb® S: Fotostabiel UV-filter dat beschermt tegen UVA- en UVB-stralen

SkinCeuticals prijslijst

Cleanser producten

Simply clean
Gentle clean
Equatizing Toner
€ 42,-
€ 42,-
€ 42,-

Correct producten

A.G.E. Interrupter
A.G.E. Eye correcter
Discoloration Defense serum
H.A. Intensifier
Metacell Renewal B3
Triple Lipid Restore 
Retinol 0,3
€ 172,-
€  98,-
€ 100,-
€ 106,-
€ 110,-
€ 143,- 

€ 94,-

Prevent producten

CE Ferulic serum
Phloretin CF serum
AOX Eye Gel
€ 165,-
€ 165,-
€  95,-

Protect producten

Mineral Radiance UV Defense SPF 50
Ultra Facial Defence SPF 50
€ 43,-
€ 41,-

Heb je interesse in de SkinCeuticals producten maak een afspraak voor een huidanalyse of e-mail naar info@thewowfactory.nl o.v.v. SkinCeuticals.