Veelgestelde vragen

Heeft botox nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met botulinetoxine – botox- is zeer veilig. Bijwerkingen die zijn waargenomen bestaan voornamelijk uit reacties op de injectieplaats zoals roodheid of zwelling. Dit is na een aantal uren weer verdwenen. In het ergste geval kan bij inspuiting van botox net boven de wenkbrauw een tijdelijk hangend bovenste ooglid ontstaan.

Tijdens de eerste afspraak  met 1 van ons wordt je medische voorgeschiedenis en medicijn gebruik besproken. We bekijken dan of je geschikt bent voor een behandeling met botox. Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven behandelen we uit voorzorg niet met botox, omdat er geen informatie is over de effecten bij de baby.

Is botulinetoxine slecht voor je lichaam?

Botox is niet giftig in lage concentraties. De manier waarop het bij gezichtsbehandelingen toegediend wordt is absoluut veilig en niet gevaarlijk.

Hoe snel werkt botox?

Botox werkt binnen 4 tot 7 dagen. Binnen 2 weken is het optimale resultaat bereikt en heeft je bezorgde en vermoeide blik plaats gemaakt voor een blij en fris uiterlijk.

Hoe lang blijft botox werkzaam?

De duur van het resultaat is per persoon verschillend. Botox® werkt ongeveer 3 tot 6  maanden na een eerste behandeling. Het effect kan langer aanhouden na meerdere behandelingen.

Werkt botox bij iedereen?

1 tot 2 % van de bevolking heeft antistoffen tegen het eiwit  Botuline toxine A en werkt het niet.

Hebben fillers nare bijwerkingen?

Rimpels verwijderen met hyaluronzuur is zeer veilig en zijn er geen allergische reacties. Soms kunnen er kleine blauwe plekjes of bloedingen ontstaan. Na 2-3 dagen is dit weer verdwenen. Over het algemeen zijn deze goed weg te werken met make-up.

Tijdens de eerste afspraak  met 1 van ons wordt je medische voorgeschiedenis en medicijn gebruik besproken. We bekijken dan of je geschikt bent voor een behandeling met hyaluronzuur.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven behandelen we uit voorzorg niet met fillers omdat er geen informatie is over de effecten bij de baby.

Hoe snel werken fillers?

Het resultaat van een behandeling met een filler is direct zichtbaar Doordat er sprake kan zijn van een kleine zwelling ziet het er zelfs extra goed uit direct na de behandeling. Na 4-6 weken zie je een stralende en natuurlijke look.

Hoe lang werken fillers?

filler is ongeveer 9 tot 12 maanden zichtbaar. Het hyaluronzuur is dan opgenomen en kan de inspuiting zonder problemen herhaald worden voor opnieuw een jongere uitstraling.

Hoe lang houdt het effect van Radiesse® aan ?

De behandeling blijft minstens 1 jaar zichtbaar. Het effect is echter per persoon verschillend en afhankelijk van de leeftijd, het huid type en levensstijl.

Is Radiesse® een permanente filler?

Radiesse® een tijdelijke filler. Het product wordt op een natuurlijke manier afgebroken door het lichaam.Het gebruik van permanente fillers is in Nederland verboden. De artsen van The WOW Factory gebruiken uit veiligheid geen permanente middelen.

Mag ik meerdere behandelingen tegelijk ondergaan?

Radiesse® kan worden gecombineerd met andere vulmiddelen of in combinatie met botuline toxine. Indien er in het verleden een permanente filler is gebruikt, zullen wij geen fillers gebruiken. Wij adviseren je hier graag over.

Klachtenregeling 

Uiteraard kan het voorkomen dat iets helaas niet helemaal naar verwachting gaat. Neem direct contact met ons op. Klachten worden uiteraard zorgvuldig behandeld en kun je zenden aan The WOW Factory BV, Prinses Julianapark 9, 8601 GJ Sneek of per e-mail naar: info@thewowfactory.nl